Гради се нова зграда РТВ Никшић

Јаков Леон: Јасни власници медији пресудни за слободу штампе
06/11/2022
На РТЦГ-у 10. новембра: “Тајне злочина-убиство Душка Јовановића”
09/11/2022
Јаков Леон: Јасни власници медији пресудни за слободу штампе
06/11/2022
На РТЦГ-у 10. новембра: “Тајне злочина-убиство Душка Јовановића”
09/11/2022

Изградња нове зграде за РТВ Никшић, рекао је генерални директор Никола Марковић, једна је нова фаза у историји наше медијске куће, али и града Никшића.

“Довде смо дошли зато што смо знали да за остварење овога пројекта морате имати визију и знати шта хоћете, морате знати како то да остварите и морате знати од кога да тражите подршку. Све смо то успјели јер смо идеју која је стара деценијама о пресељењу и изградњи новог објекта РТВ Никшић, идеју коју су други осмислил, ми показали да смо спемни да је реализујемо”, истакао је Марковић данас када су званично почели радови на реконструкцији дијела Дома револуције за потребе РТВ Никшић.

Идеја је остварена, истакао је он, кроз капиталне инвестиције, а оно што је најважније подршка је добијена и од локалне самоуправе Никшића.

“Мислим да данас свједочимо једном духу заједништва. Када имате подршку оних који су вас оснобали можете да остварите сан многих генерација никшићких новинара” нагласио је Марковић.

За годину РТВ Никшић је направила значајне резултате, а осим што смо добили националну фреквенцију, данас смо један од медија који има највећу сопствену продукцију у Црној Гори.

“Програм смо подигли за преко 300 посто, а сви остали сегменти попут нашег портала биљеже раст од 200 посто као и наше друштвене мреже. Све то даје нам за право да вјерујемо да ћемо изградњом нове куће постати још бољи, још квалитетнији на задовољство свих грађана Никшића”, поручио је Марковић.