До 30. новембра: Јавна расправа о плановима РТЦГ

Јубилеји: Педесет бројева „Гласа Холмије“!
30/10/2021
Миљанић: Неки случаjеви напада на новинаре биће процесуирани у кратком року
02/11/2021
Јубилеји: Педесет бројева „Гласа Холмије“!
30/10/2021
Миљанић: Неки случаjеви напада на новинаре биће процесуирани у кратком року
02/11/2021

Јавни сервис Радио и Телевизија Црне Горе (РТЦГ), у складу са законском обавезом, дао је на јавну расправу Нацрт програмско-продукционих планова Радија, Телевизије и Портала за 2022. годину.

Тим РТЦГ позива грађане и стручну јавност, државне органе, невладине организације, културне и образовне установе, удружења новинара, правна лица, предузетнике и друге заинтересоване субјекте, да се укључе у јавну расправу и дају допринос разматрању Програмско-продукционих планова РТЦГ.

“Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у Црној Гори, поштујући препоруке Института за јавно здравље, РТЦГ обавјештава заинтересоване субјекте да све примједбе, приједлоге, коментаре и сугестије на нацрт Програмско-продукционих планова РТЦГ, могу доставити Јавном сервису РТЦГ у писаној форми на адресу: Булевар револуције 19, 81000 Подгорица или на е-маил: јавнарасправа@ртцг.ме”, наводи се у позиву.

Јавна расправа о Нацрту Програмско-продукционих планова РТЦГ трајаће до 30. новембра, односно 30 дана од дана објављивања јавног позива на Порталу РТЦГ.

Комисија за спровођење јавне расправе о годишњим програмско-продукционим плановима РТЦГ, размотриће све пристигле примједбе, приједлоге, коментаре и сугестије учесника у јавној расправи, сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи и заједно са одговором уредништва, доставити га генералном директору РТЦГ.