Златни сертификат „Радио Телевизији Будва”

Убијен амерички новинар, пронађен на улици код куће
04/10/2023
УНЦГ на “Првој”: Сви путеви воде до пећине, у пећину ну један!
05/10/2023
Убијен амерички новинар, пронађен на улици код куће
04/10/2023
УНЦГ на “Првој”: Сви путеви воде до пећине, у пећину ну један!
05/10/2023

Златни сертификат за три узастопне године бонитетне изврсности уручен је локалном јавном емитеру „Радио Телевизији Будва”, саопштено је из Агенције за консалтинг „Солвент Ратинг”. Како су казали, златни сертификат пословне изврсности представља највиши степен успјешности компаније која има највећи рејтинг у пословању.

“Ово признање изврсности дефинише дугогодишњи квалитет пословања и систематског рада које носиоце истог сврстава у сам врх домаће привреде. Сврха златног признања је да допринесе препознавању компаније као најстабилнијег, најпоузданијег и високо препорученог партнера, како на домаћем, тако и на иностраном тржишту”, навели су у саопштењу.

„Радио Телевизији Будва” је друштво са ограниченом одговорношћу, локални јавни емитер основано за производњу, пренос и емитовање радијског и телевизијског програма са информативним, културним, умјетничким, образовним, научним, дјечијим, забавним, спортским и другим садржајима од интереса за грађане.

РТБ има двије пословне и организационе јединице: ,,Радио Будва” и ,,Телевизија Будва”.

Интернет портал „Радио Телевизија Будва“ www.ртвбудва.ме је током 2022. године, са скоро 3 милиона прегледаних страница одиграо важну улогу у информисању градјана Будве и Црне Горе. Потврду читаности сајт има у забиљеженим посјетама корисника интернет услуга током 2022.године. Преко друштвених мрежа остварена је фантастична конекција са читаоцима, како у земљи тако и у региону али и широм свијета.

У протеклој години портал је имао скоро два милиона посјета,тачније 1.846.154 од стране 696.355 различитих корисника, укупно је прегледано три милиона чланака на сајту.

“Локални јавни емитер „Радио Телевизији Будва” је име које значи и зрачи. То је синоним за пословност, квалитет, повјерење и сигуран ослонац клијентима у пружању услуга. Газећи сигурним стазама, низали су успјешне пословне године, у свим условима проналазили су могућности за рад, радили на маркетиншком наступу, анализирали тржиште, планирали развојне путеве и ширили мрежу пословних партнера. Корак по корак, све до данас када су признати и познати као водећа медијска кућа. Успјешним усаглашавањем захтјева клијената, програмских могућности Радија и Телевизије Будва и интересовања гледалаца постижу се најбољи ефекти, што резултује великим пословним успјехом клијената.”, навели су из Агенције „Солвент Ратинг“.

“Оно што се трудимо да постигнемо су креативан радио и динамична телевизија у којима можете уживати, који информишу и обогаћују дух”, казали су из РТВ Будва.