Квазиатеистичка дрека: Треба забранити емисије које промовишу комунизам – примјер доктора богословије Николе Маројевића!

Србија: Пријетње новинару Перу Јовановићу
15/01/2022
Награде Удружење новинара Црне Горе: Признања за животно дјело Марини Јочић и Емилу Лабудовићу
20/01/2022
Србија: Пријетње новинару Перу Јовановићу
15/01/2022
Награде Удружење новинара Црне Горе: Признања за животно дјело Марини Јочић и Емилу Лабудовићу
20/01/2022
Пише: Иван Милошевић

Црном Гором се шири сплин комунизма, разлива се са екрана РТЦГ и „Вијести“, захватио је стопостотни дио монтенегринске штампе, освојио срца дукљанских интелектуалаца и испео се на Монт Еверест кумровачке идеологије. Скупљени са коца и краја комунистичког конопца, стијешњени у дрварској пећини, поткупљени или одавно продати квазинтелектуалци, ујединили су се под једном комунистичком и бјеосвјетском паролом – Браћо комунистичка мила, једном богослову на Универзитету одсјећи ћемо универзитетска крила! И то сричу као папагаји, позавидјели би им Едвард Кардељ и Стипе Шувар и цјелокупна бивша самуправна управа бивше СФРЈ. Хоће из друштвеног, посебно интелектуалног система, да избаце све оне који нијесу подржаваоци геј идеја, евроатлантских реинтеграција и дезинтеграција, који не читају сабрана дјела Јосипа Броза и који помно не прате дешавања на твиту америчке  амбасаде. А ко је то друго него један богослов, Христов војник, који је одмакао барем за километар од комунистичког брозистичког пута и прича неку другу причу! Не дају му да привири на Универзитету грађанска Далиборка и Рајка, стамени ДПС водитељи РТЦГ-а и „Вијести“ и осталих медијских трица и ДПС-овских кучина. Но пасаран, неће проћи на њиховом монтенегринском програму један доктор богословије и још из Српске православне цркве, која већ вјековима угрожава црногорску самосталност и неовисност, па чак и у времену када ЦГ није ни постојала, нити били самостална, зависна или створена! 

Сплин комунизма, сплин једне пропале идеологије са свим њеним сурогатима, укотвио се изнад Дурмитора, дубоко се усидрио на дну Црног и Скадарског језера и тајним путевима умножава своје присталице, одржава по разним буџацима разне радионице и крадионице и дречи као покварени радио: „Пролетери свих пропалих комунистичких земаља, уједините се, Броз је васкрснуо, очекује се и Стаљин, а на подгоричком Тргу независности припрема се велиланствени дочек дивова атеизма, комунизма и духовног посрнућа“!

Јавно се обраћам АЕМ-у и његовом извршном директору да забрани и замрачи емисије РТЦГ и „Вијести“ гдје се вулгарно проповједа комунизам и напада један доктор богословских наука. У најмању руку те емисије вријеђају осјећај српске националне заједнице у Црној Гори која се згражава и у исто вријеме смије над изјавама разних Далиборки и Рајки, о негативном религијском утицају на васколики униуверзум, а посебно на универзитет у њиховом Титограду, а нашој Подгорици! Уколико је Војислав Шешељ вријеђао националне осјећаје Монтенегрина, па је „Хепи“ замрачен, онда и емисије на поменутим медијима вријеђају Србе, па тражим исти аршин и замрачење! Не би то било ништа страшно, јер у Црној Гори је одавно на снази комунистички мрак, који ових дана поприма пандемијске локалне облике и пријети да нас све одведе у идеолошку земљу недођију, гдје више 2+2 нијесу 4!

Док се АЕМ не одлучи на тај судбоносни антикомунистички корак у руци носим тај фамозни даљински мјењач ТВ канала и шалтам исти час и напуштам емисије РТЦГ-а и „Вијести“ које емитују комунистичке агитпроп програме! Пошто АЕМ не признаје моћ даљинског управљача, него над Црном Гором развија тамну завјесу комунизма и брозизма, капичићизма и вулгарне ђиласовштине, тражим забрану емисија попут „Нагласа“ и „Рефлектора“! Када не може Шешељ, онда не могу ни партизанке Далиборка и Рајка!

Мрак, мрак, који нам је враг! Неки јесте и то онај најгоре врсте, комунустичког кова и несоја, који прождире све чега се дотакне и љепоту овога свијета и његову различитост своди на комунистичку празну причу о Мирку и Славку!

Мирко, пази, метак! Но пасаран, Славко! Ало, Броз, јави се, Титоград зове!

Фото: Глас комуниста – титоградске „Вијести“