Медијска ДПС цензура, „Happy“: Комесари предсједничког кабинета на тајном задатку!

Председник Општине Бујановац забрањује “Бујановачким” да прате седнице Већа
03/01/2022
Тамара Срзентић: Охрабрује забрана ТВ “Happy”!
08/01/2022
Председник Општине Бујановац забрањује “Бујановачким” да прате седнице Већа
03/01/2022
Тамара Срзентић: Охрабрује забрана ТВ “Happy”!
08/01/2022

Пише: Иван Милошевић

Идеолошка комисија ДПС-а, нешто налик комунистичким идеолошким комесарима, одлучила је јутрос да на пола године забрани емитовање више емисија ТВ „Хепи“ из Србије. Окупило се друштво старо и стало испод ДПС дуда и једногласно дрекнуло – нема више „Хепија“ и опрости нам Драгиња, сестро мила! Чудо је тај АЕМ! Пркоси времену и 30. августу и читаву годину ради свој лијепи ДПС посао. Бира подобне медије, кажњава неподобне, и дарује обичне грађане неподношљивом лакоћом медијске забране и идеолошког ДПС сита и решета! И све то нова власт плаћа, не мијеша им се у посао, али се они мијешају у медијски избор обичног грађанина и дијеле му пацке и шамаре! Као да су грађани дебили или неандертални идиоти, па не знају да користе даљински ТВ управљач, него томе морају да их науче ДПС савјетници из АЕМ-а! Прије пар година замрачили су програме РТС-а, а сада крећу на приватне ТВ из Србије. Уколико нека преостане биће право чудо и небеска катаклизма! 

Попут својих идеолошких претходника и чланова централних и осталих комунистичких комитета и овдашњи неокомунистички АЕМ одлучује ко је подобан и неподобан и ко може да преко србијанских ТВ мрежа нешто каже о Црној Гори. Због једног стабла, Милови идеолози из АЕМ-а сјеку читаву шуму, како се не би можда нешто провуко преко границе и угрозило независност и комунистички манифест бившег режима! И све то плаћа нова власт, издваја дневнице и покривa путне трошкове и остале АЕМ зајебанције!

Одвратне ли владе и одвратних ли медијских министара које су оставили недирнуте ДПС медијске пунктове. Штавише, бодре их да наставе да раде што су радили у вријеме ДПС-а и мјере својим аршинима родољубље, безобразлук, медиокритет и необразованост популарних ТВ лица! Као на Голом Отоку и АЕМ на зидним новинама качи прочишћена идеолошка и квазикомунистичка упутства за чување лика и дјела Броза и његових трабаната, пардон Мила и његових слугу! 

А ни слово нијесу написали када су се са екрана ДПС РТЦГ слале увредљиве поруке за Србе, називали су се свим и свачим, проглашавали окупаторима и злочинцима, крвницима и душманима Монтенегра. Снимали су филмове у којима су оптуживали српске владике за инспираторе злочина и црногороубиства, називали их ђаволима и злим демонима са онога свијета, пријетили да ће Србе на тракторе, па за Србију, и тада из АЕМ-а ни гласа. Међутим, данас су се узбудили, скочили на ноге, због Војислава Шешеља и његове изјаве о италијанској окупацији и Драгињи Вуксановић. Зашто Драгиња није пресавила табак, па тужила Шешеља за клевету и на суду извргла руглу његове ставове, него се упрегла да у њену одбрану стану ДПС комисије и поткомисије, ДПС каплари и комесари и да због ње и њене части забране једну ТВ! Да није много, мало много АЕМ-овци и остали ДПС-овци!

И није крив ни АЕМ, БАЕМ, Анем и остале трице и кучине! Крива је ова накрива Здравкова влада која ни након годину дана није смијенила ДПС медијске комесаре и идеолошке Милове скојевце, него их је наградила са по још једним мандатом и мјесечним апанажама. А АЕМ-овци као прави ДПС-овци узимају све што им живот пружа и несебично користе Здравкове дарове. Како су кренули ускоро нећемо ни користити даљински – на програму ће бити само подобне емисије подобних ДПС кадрова широм Балкана!

(аутор је генерални секретар УНЦГ)