Новинари из Србије у Црној Гори: Промоција туризма!

Перо по мери Слађане Вељковић: Признање за репортажу Зорану Шапоњићу!
12/07/2021
На конференцији у Риму о убијеним новинарима на Косову
14/07/2021
Перо по мери Слађане Вељковић: Признање за репортажу Зорану Шапоњићу!
12/07/2021
На конференцији у Риму о убијеним новинарима на Косову
14/07/2021

Национална туристичка организација Црне Горе (НТО ЦГ) угостиће уреднике најзначајнијих медија из Србије, који ће боравити у студијској посјети Црној Гори од 12. до 18.јула.

Како су саопштили, дугогодишња успјешна сарадња коју НТО ЦГ има са медијима из Србије, резултирала је обостраном жељом да овог љета уредници, летом нове националне авио компаније Аир Монтенегро, посјете Црну Гору и уживају у туристичкој понуди приморског региона.

Поручују да су представници националне и локалних туристичких организација Тивта, Будве, Котора, Бара, Улциња и Херцег Новог припремили су разноврстан програм обиласка, а биће уприличени и сусрети са представницима хотелско-туристичке привреде међу којима су: ХГ Будванска Ривијера, Тхе Цхеди Луштица Баy, Лазуре Марина & Хотел, Блуе Котор Баy, Никки Беацх Монтенегро и други.

“Посјета винаријама, плажама, крстарење црногорском обалом, дегустација медитеранске кухиње, само су неке од активности које ће уредници РТС-а , ТВ Нове , К1 ТВ, Тањуга, Б92, Политике, БЕТЕ, Цолор Пресс групе и Рингиер-а, имати прилику да доживе у нашој дестинацији. Они ће присуствовати и свечаном отварању овогодишњег мултимедијалног фестивала Барски љетопис. Надамо се да ће понијети најљепше импресије из Црне Горе, саопштили су из НТОЦГ.

Током студијске посјете биће уприличен и сусрет уредника са директорицом НТО ЦГ Аном Трипковић Марковић и директором националне авио компаније Аир Монтенегро Предрагом Тодоровићем.

“Туристима из Србије Црна Гора је једна од омиљених дестинација за одмор, а очекује се да ће они овог љета бити међу најбројним гостима. Због великог интересовања путника, Аир Монтенегро је недавно увео 60 додатних летова током јула и августа на линији између Тивта и Београда”, закључује се у саопштењу НТО ЦГ.