Одлука АЕМ-а: “Адриа” добила националну фрекфенцију

Додељене Пулицерове награде за новинарство за 2022. годину
25/10/2022
Расписан конкурс за избор директора АЕМ-а
25/10/2022
Додељене Пулицерове награде за новинарство за 2022. годину
25/10/2022
Расписан конкурс за избор директора АЕМ-а
25/10/2022

Поштовани грађани Црне Горе, задовољство нам је да вас обавјестимо да је Адриа ТВ добила националну фреквенцију за емитовање телевизијског програма на територији Црне Горе, шта смо примили на знање Саопштењем Савјета агенције за електронске медије број 01 – 1745 / 4 од данашњег дана.

Адриа ТВ ће наставити да воли, поштује и чува Црну Гору, те тачно, истинито и благовремено информише јавност Црне Горе квалитетним садржајима од значаја. Овај успјех ће нам бити стимуланс да будемо још бољи.

Адриа ТВ ће наставити да спаја неспојиво кроз дјеловање свог мултиетничког, грађанског колектива, отвореног ума и космополитског духа.

Оним чиниоцима медијског, политичког, и јавног живота Црне Горе, који су својим законитим и незаконитим дјеловањем покушали да стану на пут нашег успјеха, и које смо побједили, у доброј вјери желимо да у себи нађу снаге да заједно са нама помогну и себи и Црној Гори да градимо боље друштво за будућа покољења, те им желимо успјех и благостање.

Пријатељима наше куће се захваљујемо на подршци.

Овим путем јос једном позивамо све актере друштвено-политичког живота Црне Горе, без изузетка, који са нама дијеле визију мира, суживота и толеранције, те желе да допринесу смањења вјештачки креираних тензија, да дођу у своју Адриа ТВ и дају допринос бољем и праведнијем друштву.

С поштовањем,
Колектив и Управа Адриа ТВ