РТВ Будва: За извршног директора изабрана Ива Павловић

Распадање и пад медијског империјализма
01/03/2024
Свјетски медији Израелу: Напади на новинаре су напади на истину
02/03/2024
Распадање и пад медијског империјализма
01/03/2024
Свјетски медији Израелу: Напади на новинаре су напади на истину
02/03/2024

На 102. сједници Савјета Радио телевизије Будва, једна од тачака Дневног реда била је и разматрање приспјелих пријава на конкурс за избор директора и избор извршног директора, конкурс за избор извршног директора објављен је 5. фебруара 2024, а закључен је 20. фебруара 2024.

На конкурс се пријавила кандидаткиња Ива Павловић, приложивши документацију, коју је Савјет провјерио и утврдио да је кандидаткиња Ива Павловић у потпуности приложила тражена документа, а то је да је држављанин Црне Горе, увјерење о мјесту пребивалишта, доказ о завршеној школској спреми и траженом радном искуству као и програм развоја и рада РТВ Будва за мандатни период и увјерење да се против кандидата не води кривични поступак.

Савјет је разматрао порграм развоја и рада РТВ Будва који је Павловић приложила и закључио да је јако добар, те да ће Павловић успјети да ову медијску кућу води успјешним путем и учини је још бољом.

Након конструктивног разговора са кандидаткињом Савјет је донио одлуку о именовању Иве Павловић за извршног директора Локалног јавног емитера РТВ Будва на период од четири године.

Ива Павловић има дугогодишње искуство у медијима, у медијском послу је од 1994 године. Радила је на РТЦГ и Пинк М телевизији.

Завршила је Академију лепих уметности у Београду, одсјек менаџмент у умјетности.

Дужи низ година била је члан медијског тима ПЗП и ДФ. Ранији политички ангажман имала је током деведесетих у ЛСЦГ.

Рођена је 1973 године.