Удружење спортских новинара: Награде најбољим спортистима 22. децембра у Никшићу!

Одлука УНС-а: Јелена Зорић добитница награде „Александар Тијанић“
14/12/2020
Скупштина: Побољшани услови за рад новинара
16/12/2020
Одлука УНС-а: Јелена Зорић добитница награде „Александар Тијанић“
14/12/2020
Скупштина: Побољшани услови за рад новинара
16/12/2020

Свечаност проглашења најбољег црногорског спортисте биће одржана 22. децембра у Никшићу, саопштено је из Удружења спортских новинара Црне Горе (УСНЦГ).

Удружење ће, осим најбољем спортисти Црне Горе, додијелити и награде најбољем спортском новинару, дописнику и младом новинару у 2020. години.

Саопштено је да, иако у 2020. години због пандемије коронавируса није одржан велики број планираних такмичења и да је одређени број прекинут или одгођен, Удружење није жељело да прекине традицију дугу 66 година.

-Поред традиционалних награда, Удружење спортских новинара Црне Горе ће додијелити прошле године установљено признање Ранко Јововић у знак сјећања на доајена црногорског спортског новинарства, као и двије специјалне награде за изузетне резултате у 2020. години боксерским репрезентативцима Црне Горе Бојани Гојковић и Петру Лијешевићу, омладинским шампионима Европе, пише у саопштењу.

Свечаност проглашења биће уприличена на Факултету за спорт и физичко васпитање у Никшићу, уз максимално придржавање препорука и мјера надлежних органа за спречавање ширења пандемије коронавируса.