УНЦГ: Осуђујемо нападе на берански портал, Маша Влаовић да реагује

Напад на кућу уредника портала “Беране онлине”: Украдена вриједна опрема!
10/08/2022
Филип Аџић: Откривен нападач, опрема враћена власнику портала у Беранама
10/08/2022
Напад на кућу уредника портала “Беране онлине”: Украдена вриједна опрема!
10/08/2022
Филип Аџић: Откривен нападач, опрема враћена власнику портала у Беранама
10/08/2022
Удружење новинара Црне Горе ошто осуђује бруталну и безочну пљачку опреме портала Беране он лине, која се налазила у кући уредника и власника Николе Урошевића у Беранама. Да подсјетимо да је непозната особа је у уторак вече извршила упад у породичну кућу Николе Урошевића, власника и уредника Портала Беране онлине.
Провалник је ушао преко прозора од купатила око два сата послије поноћи у кућу у Беранама. Том приликом је отуђио опрему Портала Беране онлине, вриједне предмете и извршио преметачину по кући. Урошевић је обавијестио јавност  да је и раније добијао пријетње због објава на порталу и страницима на друштвеним мрежама. Он је обавијестио и државне службе о недавном догађају.
Удружење новинара Црне Горе  очекује брзу реакцију тужилаштва и истражних органа, како би Никола Урошевић и портал Беране он лине свој посао могао несметано и без бојазни да обавља.  Удружење новинара Црне Горе позива све релавантне адресе да обезбиједе услове за рад  новинара, који су свакодневно мета напада, посебно они новинари који објективно и професионално извјештавају.
Позивамо да реагује и министарка културе и медија Маша Влаовић, која фаворизује неке друге медије и новинаре и да заштити Урошевића, као новинара и власника портала Беране онлине. Такође би било коректно да и други медији, осим Удружења новинара осуде ова бруталан напад на уредника и имовину портала Беране он лине.
Да подсјетимо да се Беране онлине бави  информисањем о актуелностима из области друштва, политике, економије, културе, спорта, забаве, а добитници су и признања Удужења новинара Црне Горе за један од најчитанијих портала у Црној Гори.