Ухапшен нападач на новинара “Вијести”

Маша Влаовић: Родна перспектива у медијима
18/06/2022
Министарство културе и медија Црне Горе подржало медије са 312 хиљада евра
20/06/2022
Маша Влаовић: Родна перспектива у медијима
18/06/2022
Министарство културе и медија Црне Горе подржало медије са 312 хиљада евра
20/06/2022

Елвис Палавртић из Плава ухапшен је због сумње да је починио кривично дјело принуда на штету новинарке Вијести Јадранке Ћетковић, сазнају Вијести.

Он је јуче након суђења у Вишем суду у Бијелом Пољу вербално напао новинарку и кренуо ка њој.

Из Управе полиције (УП) је званично саопштено да је “ухапшена особа која је напала новинарку Независног дневника Вијести у Бијелом Пољу”.

“Полицији је јуче у Бијелом Пољу пријављено од стране новинарке Независног дневника Вијести Јадранке Ћетковић да ју је Е.П. (35) испред Вишег суда у Бијелом Пољу вербално напао и упутио уврједљиве ријечи. Припадници полиције су прикупили обавјештења од поменуте новинарке, те о догађају упознали надлежног тужиоца”, истиче се у саопштењу.

Из УП су додали да је “предузимајући даље мјере и радње у сарадњи са полицијским службеницима из Плава, од Е.П. такође прикупљено обавјештење на записник у односу на садржај пријаве и околности догађаја”.

“Због сумње да је извршио кривично дјело принуда, Е.П. је лишен слободе по налогу поступајућег тужиоца и он ће у законском року бити приведен Основном државном тужилаштву у Бијелом Пољу на даљу надлежност”, казали су из УП.