Никшић: Предсједник СО угостио наше колеге поводом Дана новинара

РТЦГ: Позив за избор једног члана Савјета
30/01/2024
РТЦГ: Етички кодекс или дисциплинска батина за запослене
03/02/2024
РТЦГ: Позив за избор једног члана Савјета
30/01/2024
РТЦГ: Етички кодекс или дисциплинска батина за запослене
03/02/2024

Поводом Дана новинара Црне Горе предсједник Скупштине општине Никшић Немања Вуковић са сарадницима организовао је дружење са новинарима свих медија у Никшићу. Честитајући празник Вуковић је истакао да цијене улогу и допринос новинара у развоју нашег друштва, као и сваку критику и похвалу и све оно гдје заједно можемо унаприједити друштвени амбијент.

„Новинари из Никшића су дали и континуирано дају велики допринос напретку нашег друштва и његовом побољшању у свим аспектима, нарочито кроз критику. И то је добро, добро је за сваку власт и добро је да имамо слободне медије и добро је да имамо објективно и правовремено информисање што заиста ви радите на најбољи могући начин“, казао је Вуковић.

Подсјетио је да се Дан новинара у Црној Гори обиљежава на дан када је далеке 1871.године изашао први број листа „Црногорац“.

Вуковић се у име Скупштине општине Никшић, локалне админисрације и свое лично име новинарима се захвалио на дугогодишњој сарадњи уз очекивање да ће сусрети, попут данашњег, бити традиција у граду под Требјесом и то не само за вријеме мандата садашње локалне власти већ „да траје у времену“.

фото:СО Никшић/РТНК