Јадранка Ћетковић, новинар “Вијести”: Мислила сам да ће да ме згроми

УНЦГ осуђује напад на Јадранку Ћетковић, новинара “Вијести”
20/04/2022
Тихомир Бурзановић за “Прву”: Весну Меденицу стигле невине сузе
21/04/2022
УНЦГ осуђује напад на Јадранку Ћетковић, новинара “Вијести”
20/04/2022
Тихомир Бурзановић за “Прву”: Весну Меденицу стигле невине сузе
21/04/2022

Бјелопољац Амел Зејниловић осумњичен је да је починио кривично дјело – принуда, након што је прекјуче најприје вербаИно напао новинарку “Вијести” Јадранку Ћетковић, а потом покушао да јој отме телефон, док је била на радном задатку испред бјелопољског Вишег суда.

Њему је одређено задржавање до 72 сата, након саслушања у тужилаштву током којег је саопштио да је само покушавао да заштити малољетну сестру од наводно незаконитог снимања.

Ћетковићева је, међутим, синоћ поновила да јој је пријећено и да је вријеђана без разлога и да се није огријешила о професионални кодекс док је чекала изрицање првостепене пресуде за силовање.

Казала је да се осјетила угрожено за своју безбједност, након што се осумњичени залетио на њу и уз вику покушао да је спријечи да обави посао због којег је дошла.

”Осјетила сам се угроженом… при чему истичем да је томе посебно допринио насртај физички надмоћније особе од мене, која је у изузетно кратком року притрчала као да ће да ме згроми”, рекла је Ћетковићева тужитељки Данијели Ђуковић.

Тврди да је особе које су јој добацивале и пријетиле – познају, и да је то укапирала из њиховог међусобног разговора.